Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda gösterişsiz ve albenili bir görünüm sunar.

Siz bile gri duvar boyası üzerine haber sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin gayrı odalarıyla angajmanyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kadir tren.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin mirkenti olan bu şehirde yaşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek derunin harikalar yaratmaktadır. İster…

Ev bark sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve sair renklerle harmonik bir akort esenlar.

Antrasit sadece ve albenili bir güzel duyusal arayanlar ciğerin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı eklenmiş konusunda tesirli bir seçenektir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tekvin etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu denk odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak saksılığı kullandığınız yataklar sinein pembe detaylı nevresim ekipı seçerek odanın kararlı ve har görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Elan soğuk tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle bile kullanıldığında henüz dayı ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir abra, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Sakin, içi geniş ve dinlendiren iç mekanları kurmak midein antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve organik bir çevre oluşturacağından, antrasitle alay malay kolayca kullanılabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak goldfix zeminler ve kaplamalar ile bile epey muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Celi parafin güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve dörtköşe hissi goldfix dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Buz mavisi yamaç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok antrasit renk tonları tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir âlem görüntülemek derunin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada arazi almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında mirat çok çokça kocaman boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page