Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çhatır taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern yol ile nispeten uyumludur. Beyaz renkler ile komple bir geçim halindedir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da müstevi ve yağız renklerde yeğleme ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri yahut bej kadar renkler yalnız bir döşeme oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon ekseri hafif renk paletleri ve tonlar beyninde muvazene kurarak mekanın erinç ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlamlar.

Bu da griyi bir daire odasını yahut yatak odası dolabını boyamak muhtevain en esen renklerden biri yapar: Her iki rengin rast kombinasyonu ile kayranınızın her dönem kararlı ve prezentabl görünmesini sağlamanız olanaklı.

Aş damı tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta antrasit renk tonları şerif ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir antrasit gri boya ışıklandırma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere amelî hizmeti esenlamaktadır.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir denge oluşturur.

Antrasit, birbir hayli tonu ve tonu olan çok goldfix hararetli bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir hava yuvarı yaratmak istiyorsanız, yoğun gri duvarlar veya ahşap ve metalden yapılmış mobilyalar tercih edin.

Her dilde sırasıyla hordaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Gri pembe ev bark dekorasyonu sayesinde gösterişsiz ve esaslı enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi bayağı hayır bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page