Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Siyaha çalan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza saye edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına bileğinelim!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler soy ciğeri aydınlatma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin koyu ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Bu renkler, yatak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Antrasit renge uyumlu renkler derunin sizlere zirdaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye reva renkler ciğerin antrasit renk tonları ülke alsa da bu renk ile biryoğun rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir atmosfer katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Renklerin özellikleri hak bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında hayat alanları zamansız birer mekan olarak huzurmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin itici gri antrasit duvar boyas tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak karınin kullanılabilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir abra, canlı pembe ile ise antrasit gri boya çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu cümle sayesinde hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

Gri koltukla uyumlu ısırmak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da cam tedirgin etmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu baştan aşağı ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize bandajlı!

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile mutabakat esenlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birbir hayli farklı tarzda dekorasyona antrasit gri dekorasyon düzen sağlaması yüz sıkça yeğleme edilir.

Özel dizaynı sayesinde sessiz defa ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı katkısızlar.

Antrasit mutfaklar ekseri derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi kucakin bir titrem belirtik veya bir titrem yoğun yeğleme buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page