The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve beğenilen bir görünüm sunar.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Koyu antrasit rengi, berrak antrasit rengine kıyasla berenarı kıpkızıl bir renktir. Hâkim bir renk olamsının taliı aralık sair sel renklerle bile oldukça hayır bir şekilde kombinlenir.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına çağdaş bir çekicilik katar.

Bu özelliği sebebiyle olağanüstü esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli oyun etmesi ve özge metalik özelliklerini içre barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin mebdelıca özelliği şunlardır:

Gri koltuklu mekân dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir kılmak hesabına ışıl detaylardan dayak alabilirsiniz.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle uyum sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Kilitsiz küreksiz antrasit rengi mafevkdaki resimde de görmüş olduğunüz üzere elan beton rengine yakın beton renginden biraz elan koyu bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. antrasit duvar boyas bu renk tam bir vasat antrasit gri boya titrem olduğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak karınin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri cesim bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir antrasit gri dekorasyon atmosfer kazanmıştırrır.

Doğal bunun katı teselsül nötr bir renk seçerek daha sakin bir ömür vadiı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en iyi renk seçeneğine siz hüküm verin!

Parlaklığını uzun yıllar boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

şayet evinizde çok fosforlu olmayan derin renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page